CA ES
Logo codiweb

Què és el SEO?

Possiblement, alguna vegada t'ha aparegut la paraula SEO, o algun cop t'has preguntat com posicionen els llocs web dins de Google, Bing o Yahoo? SEO, o Search Engine Optimization en anglès, es tradueix com Optimització per a Motors de Cerca. És un conjunt de tècniques i estratègies que es duen a terme amb l'objectiu de millorar la visibilitat d'un lloc web als resultats de cerca orgànics. En definitiva, és facilitar als motors de cerca que indexin i valorin positivament tot el lloc web.

I com funciona el SEO?

Un dels aspectes d'un bon SEO és unir o compenetrar diversos factors, a vegades no és una feina fàcil, però també depèn molt del sector on es vulgui posicionar un lloc web, per posar un exemple, teòricament seria més fàcil posicionar un lloc web d'impressió 3D que una web que parli de Leo Messi, ja que Leo Messi hi ha milions de llocs web que estan dedicats a aquest tema.

Els factors a tenir en compte són les paraules clau, segurament el factor més important, el contingut i la qualitat dels textos. Si el teu lloc web és enllaçat per altres llocs web també dona punts a favor, així també com l'optimització de les imatges, l'estructura i l'experiència d'usuari són també elements clau.

Vols millorar el posicionament de la teva web?