CA ES
Logo codiweb

Servei de posicionament SEO

En el món digital, el posicionament SEO és un element fonamental que requereix una atenció especial. És crucial dedicar els esforços adequats per garantir que els usuaris puguin trobar el teu lloc web de manera efectiva. Com a especialista en SEO, treballaré amb determinació per optimitzar el teu lloc, abordant els següents punts clau:

Investigació detallada dels teus usuaris objectiu: Començaré amb una profunda investigació dels teus usuaris potencials per comprendre les seves necessitats i comportaments. Aquesta informació serà la base per al disseny del teu lloc, assegurant-se que compleixi les expectatives dels usuaris.

Optimització d'imatges i arxius multimèdia: Mitjançant l'ajust de mides, compressió sense pèrdua de qualitat i altres tècniques, optimitzaré les imatges i arxius multimèdia per millorar els temps de càrrega del lloc web de manera global.

Priorització de l'accessibilitat: Garantiré que el teu lloc sigui accessible per a una àmplia gamma de persones, millorant no només l'experiència d'usuari per a tothom, sinó també contribuint positivament al teu posicionament als cercadors.

Proves periòdiques de rendiment i usabilitat: Si ho desitjes contractar, realitzaré proves regulars de rendiment i usabilitat per identificar possibles problemes i implementar millores al disseny, assegurant un rendiment òptim del teu lloc web en tot moment.

Revisem el SEO del teu lloc web?